mandag den 28. februar 2011

Så kom jeg også i gang..

Ja som tidligere omtalt har jeg sammen med en af krea-tøserne meldt mig til en online scrapbook kursus, og endelig er jeg kommet i gang..

I lørdags mødtes alle os tre krea-tøser for kun at scrapbooke, jeg havde forinden taget en masse billeder og printet ud på vores laserprinter, men efter min computer er blevet re-installeret så må der være sket noget i de indstillinger for kvaliteten af billeder - i hvert tilfælle er jeg på ingen måde tilfreds!
Som I selv kan se her: først original billedet og derefter det udprintede

Jeg ved ikke hvorfor der er så stor forskel, så hvis en af jer sidder inde med et guldkorn modtager jeg det meget gerne..

Nå men videre til det positive...
Vi mødtes først i en scrapbooking butik - for mit vedkommende blev det til en masse stykker design ark - der var nemlig 30% på en serie som jeg havde noget af i forvejen og er rigtig vild med. Fik også købt en lille bog i pap til at scrappe på - havde tænkt mig at bruge den til kurset, men nu bliver det kun forsiden og bagsiden som jeg bruger da jeg har valgt at have flere sider end bogen har, og også flere end Marolle har beregnet vi skulle lave. Derfor skulle jeg også finde nogle som matchede de stykker fra kittet som jeg har købt via online kurset.
De to andre krea-tøser havde rigtig mange stansninger og jeg var så heldig at jeg gerne måtte låne - så ihh hvor fik jeg lavet nogle skønne ting.

Her på min forside har jeg blandt andet lånt en cirkel udstanser til den store cirkel. Gennem en Big shot maskine (og jeg er meget forelsket ♥♥) har jeg lavet Enjoy bogstaverne og mærkaten der sidder fast med snor fra Marolle. Dymo-skriften er fra min fars gamle dymo - havde først besluttet mig for det skulle være med guld baggrund, men den var for bred til at komme ind i maskinen så derfor blev den sort. For at holde på mærkaten har jeg sat grønt silkebånd fast med lim, og det sidder hele vej om på bagsiden (hvor det bliver dækket af et tilskåret stykke ark fra kittet).
Enjoy bogstaverne blev først lavet på lidt tykt pap og derefter på det ark som jeg købte - hvorefter jeg limede de to stykker sammen. De tre cirkler er sat fast med 2 mm tape så de også kommer ud af baggrunden.
Min forside ligner ikke den Marolle har lavet, men via Scrapsisters forum hvor vi har fået lov til at lægge vores billeder ind - kan jeg se jeg ikke er den eneste som bare lader sig inspirer af hendes billeder.
Nu vil jeg se at få lavet lidt mere - stadigvæk uden billeder, så der mangler ligesom noget..

mandag den 21. februar 2011

Mange ting på en gang

Ja det her indlæg bliver lidt af en blandet landhandel :
Gemalen har nu sin sidste uges ferie af tre, og den har stået på at lave vores 1. sal stort set hele tiden - heldigvis har min far hjulpet ham meget, og de er kommet rigtig langt. Så snart flytter vi "ind" deroppe, og får dermed mere plads her i stueetagen..
Og når nu min far har været her så meget, så har jeg haft fornøjelsen af at han de fleste gange har haft min mor med - og det er jo altid hyggeligt at være kreative sammen.
I fredags tog vi en tur til Stof & Stil for jeg havde fået et gavekort i julegave af gemalen - og det brændte virkelig i mine hænder.
Jeg havde siddet her hjemmefra og kigget kataloger, og fundet ud af at jeg skulle have alle mønstrene og to ud af de otte stoffer som vises på billedet. Resten kom i vognen efter at være blevet nøje udvalgt efter farver og struktur..
Nu er jeg så i gang med at få vasket det hele, så jeg kan komme videre med at sy det hele til noget lækkert tøj til mig selv!

Igår sad min mor og jeg her indenfor i varmen, og solen skinnede jo som en gal - så vi blev enige om at gå en lille tur. Men hold da helt k**t hvor var det koldt - det var godt vi havde pakket os godt ind, men når man nu som mig hele tiden skulle tage billeder med iPhonen - tja så hjælper det ikke meget med en vante når skærmen ikke vil genkende de bevægelser man laver. Så min hånd var lidt fårfrosen da vi kom hjem, men jeg fik taget et godt billed af min mor og mig:
Min mor syntes at det ligner hun intet hår har, men jeg syntes nu mere det ligner hun har en glorie som skinner vildt meget Og hendes sjove udtryk er fordi, at hun pludselig fik øje på sig selv på telefonen - jeg vendte nemlig kameraet om, så jeg kunne se at jeg fik taget et godt billed..
Da vi kom hjem fik vi en dejlig varm kop kaffe, og kunne endnu engang vende tilbage til det kreative - ja min mor var kreativ, jeg forsøgte bare at indhente alle de indlæg jeg ikke havde fået læst gennem weekenden..

Idag stod den på blodprøver, så jeg tog turen ind til Holbæk - og fik dermed også stillet min nysgerrighed i den tidligere omtalte Stof2000 - men nu havde jeg jo lige købt for en mindre formue, så det blev bare til at kigge/føle lidt på det hele.
Men inden jeg kunne komme derind - der var nemlig ikke monsterkø på sygehuset som der plejer en mandag morgen (måske fordi jeg kom 2 timer før end jeg plejer) så derfor var jeg for hurtig færdig til, at butikken var åben. Og da det også i dag er p***e koldt, kunne jeg jo lige få noget varme i boghandlen. De havde sørme bogudsalg - og én af bøgerne var en bog jeg tidligere har kigget på, men ikke købt da jeg på det tidspunkt ikke mente jeg havde brug for den. Men nu lå den der jo til 50kr. så den måtte da med mig hjem.
Da tiden stadigvæk ikke helt var gået - fik resten af butikken en ordentlig gennemgang, og der fandt jeg nogle "linealer" med bogstaver som jeg straks tænkte på til scrapbooking - blandt andet til det online kursus - for 4 stks. med forskellige størrelser og former til 30kr.
Jeg er også i fuld gang med, at tage billeder af alt og alle - nu skal gemalen så bare lige samle min computer igen, så jeg har forbindelse til printeren og dermed kan få dem ud.
Fortsat god dag til jer alle sammen ☺

mandag den 14. februar 2011

Wupti snupti - så var den uge gået....

det gik godt nok hurtigt så var den uge lige væk - jeg har gået hele ugen og sagt til mig selv at nu skulle jeg også se at få skrevet et indlæg, men tiden er bare fløjet forbi uden jeg har bemærket det. Men nu skal det være...

Jeg skrev jo i sidste indlæg, at jeg jo blev nød til at lave sådan et net til mig selv - og ja det gjorde jeg så også og det blev færdigt i forrig lørdag.
Den eneste ændring jeg har gjort er, at gøre nettet 10 cm længere og så fordi jeg sov i timen er hankene også blevet 1 cm smallere - for jeg glemte nemlig at tillægge sømrum inden jeg klippede dem. Det gør dog ikke så meget har allerede brugt det meget, og jeg syntes selv det ligger godt i hånden..
Farverne gør mig helt vildt glad hver gang jeg kigger på det, så det var godt jeg købte det stof i efteråret...

Det var også i forrig weekend jeg modtog mit kit med posten - jeg har nemlig tilmeldt mig et scrap-kursus over nettet (for første gang nogensinde - bliver jo nød til at prøve det!!) hos Marolle som kort og godt hedder: "Enjoy daily life" altså glæderne i dagligdagen, som vi burde sætte noget mere pris på - det bliver helt vildt spændende, og jeg glæder mig til at lære nogle nye tricks og fiduser ☺
Jeg har tilmeldt mig sammen med en af krea-tøserne, så håber at der bliver tid til at scrappe sammen - og helt sikkert også at bruge hinanden da vi begge er nye indenfor scrap-milijøet.
Kurset starter idag, men som sagt er tiden fløjet forbi mig - så jeg har ikke rigtig fået taget nogle billeder. Meeeeen jeg har da en lille ide om, at bruge nogle af de billeder jeg allerede har - og også hvilke billeder jeg skal have fået taget...

Dagen idag har jeg brugt sammen med begge krea-tøser - jeg har nemlig set lille ny bebs ♥ Frida ♥ på snart 4 uger, som var så lille bitte og super nuttet, samt charmetrolden ♥ Talje ♥ på 6 mdr. som bare havde krudt i røven. De er nu super dejlige sådan nogle små nogle☺

torsdag den 3. februar 2011

Sådan bare fordi

Jeg har brugt dagen idag og igår på at lave en lille gave - og der er egentlig ingen grund til at jeg har lavet den - det er faktisk bare fordi jeg havde lyst.
Jeg har selv gennem tiderne samlet mange af de plastikkasser man kan købe med blandt andet flødeboller og andet usundt i - og de er også helt okay at have sine kreative ting i når man skal nogen steder, men når man skal have lidt flere ting med, kan det nogen gange være svært at få plads til det hele i sådan en kasse. Løsningen har indtil nu været at putte det hele i et gammel forvasket net - som slet ikke er hjemmelavet!!! (dårligt dårligt....)

Og nu hvor jeg er blevet færdig, så tror jeg faktisk jeg bliver nød til at lave sådan et net til mig selv også. Så kan det andet gamle net blive degraderet til at være indkøbsnet igen. Jeg kan rigtig godt lide størrelsen fordi den hverken er for stor eller for lille -  men før I får fakta kommer der lige lidt billeder.

Nettet måler 24,5 cm i åbningen, og det er fordi jeg har lavet læg øverst i siderne - så siderne som egentlig er 11 cm er blevet foldet ind. Længden er på 29 cm - selve bunden måler 24x11 cm. Jeg har valgt at sætte en lidt bred strimmel på til at "lukke" nettet, og knaphullet er næsten helt ude i enden af strimlen, så nettet gerne skulle kunne være propfyldt og stadigvæk kunne lukkes med knap. Hankene måler 36 cm.
Alt stoffet er købt i Stof og Stil til nogle andre projekter - foeret er helt almindelig rødt bomuldsstof som matchede.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails