torsdag den 28. januar 2010

Ja så har jeg fået tid til igen at forsøg mig med at blogge

Tja jeg syntes ikke lige det her "blogger"rig var så nemt den første gang jeg prøvede - og der var min side endda ikke engang tilgængelig for andre. Jeg har derfor ladet det ligge, og har brugt min tid på alt muligt andet. Blandt andet har jeg fået lavet nogle kreative ting:

Min nyeste projekt er min medicinholder, da det var også tid til at den skulle fornyes. Jeg havde lånt en trykknap fra den gamle, og den så også lidt ramponeret ud. Så den var faktisk ikke særlig god for mit omdømme som en der altid er kreativ. Så det måtte jeg jo gøre noget ved.
Jeg har hele tiden haft lyst til at lave noget med "flyvende gæs" - et mønster i patchwork, men jeg har bare ikke lige haft noget jeg kunne lave med det, så nu var der lige en mulighed som meldte sig.
Jeg er selv ret godt tilfreds med resultatet, sidste gang havde jeg lavet den i lyse stoffer, og den fik derfor ret hurtigt et udseende som meget beskidt.

Mit næst nyeste projekt var, da jeg skulle bruge en veninde gave, og da jeg er begyndt at forelske mig i Japansk patchwork, havde jeg et billed af en blomster nålepude. Så den måtte jeg jo forsøge mig at lave. Ud fra det billed jeg havde, kunne man kun se nålepuden fra oven af, så jeg måtte selv finde ud af hvordan bunden så ud. Men den endte altså med at se sådan ud.
Ja den blev så ikke helt som det billed jeg havde, men den bliver bedre for hver gang jeg ser på billedet!
Men det er nok ikke sidste gang jeg forsøger mig med den her model.

Et andet af mine kreative projekter var, at forsøge mig med at lave min egen udgave af en Octopustaske. Pengepungen var/er ikke så stor til selvforkælelse så man må jo tænke kreativt. Jeg havde derfor ønsket mig gamle læderstykker af min veninde i fødselsdagsgave. Og jeg var heldig at hun havde fået fat i en masse gamle læderprøver fra en lukket møbelbutik. Så jeg fik alverdens farver, men ikke forskellige strukturer som de ægte Octopustasker har. Men det gjorde mig egentlig ikke noget, jeg var bare glad for at jeg kunne forsøge mig med forskellige farver.
Så jeg gik i gang med at lave en skabelon til at overfører til læderet, og så var det ellers bare at gå i gang....
Må nok indrømme at jeg fandt ud af, at det tog noget længere tid end jeg havde regnet med - især fordi jeg sad og klippede alle hullerne ud med en spids saks, som hele tiden skulle slibes. Min kæreste havde ellers tilbudt mig at jeg kunne standse hullerne ud, men næææ nej jeg var jo klogere!!! Så da jeg havde brugt 1½ dag på at klippe, havde jeg så ondt i min tommel- og pegefinger, at det hele blev smidt i en pose og smidt hen i min bunke med UFOér (UFærdige Opgaver) for mine fingre skulle altså lige komme sig lidt.

Men min veninde blev jo ved med at spørge om jeg ikke snart var færdig, for hun ville jo godt se det færdige resultat. Så posen blev hevet frem igen, og så fik jeg klippet de sidste stykker. Og endelig kunne det sjove begynde med at samle alle lapperne - godt jeg havde nogle tøjklemmer og en stor flamingo plade så det hele kunne lægges op på den og så ellers flettes derud af.
Egentlig ville jeg gerne have lagt et billede ind af hvordan jeg samlede tasken, men da vi har fået Windows 7 kan vores printer ikke rigtig finde ud af at arbejde sammen med den, så det må undværes.
Men min mening var, at tasken kun skulle være flettet - ikke noget med at sy, lime eller andet for at holde den sammen i selve "fletningerne", så min taske er en stor fletning som kun lige blive holdt sammen af den rem jeg har lavet til skulderen.
Den nye udfordring kom så da jeg skulle lave foer til tasken, for det er altså lidt svært at måle når læder-fletningerne giver sig, men det endte med at jeg tilpassede hjørnerne af foret da jeg havde sat det fast i læderet.
Jeg har også et eller andet med sommerfugle, så jeg havde fået en sommerfugl nøglering af min bror fra Lisbeth Dahl, så kæresten blev lige hevet ind til hjælp med at få den gamle dims i lynlåsen af og derefter sat nøgleringen ind som trækdims i lynlåsen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails