onsdag den 15. februar 2012

Det var hvad der skulle til..

Kreativiteten nåede ikke at stå helt stille - det gik kun ud over min blog og læsning!
Så ja min blog har ligget øde hen, men det var åbenbart lige det der skulle til..
Med hensyn til min oprydning har jeg fået smidt skraldeposerne ud, og ryddet op i den reol som manglede, men de ekstra ting som skulle kigges igennem endnu engang, og som derfor blev placeret på mit sybord, de ligger der endnu - men jeg er sikker på, at jeg bare lige skal have et par dage mere, så vil mit bord være ryddet (så meget som det nu kan blive når der står symaskine og overlocker).

En af de ting jeg aldrig fik blogget om er, at jeg har købt Hannes månedstæppe 2012 - man får tilsendt stof og seks papskabeloner af huse hver måned indtil September hvor jeg går ud fra man skal begynde at sy tæppet sammen. Det endelige resultat skulle gerne blive et tæppe på 140x180 cm.
Med stofferne vælger man selv hvor man vil have de forskellige farver: orange - lilla - pink - lyserød - grøn - turkis/blå. Den sorte er til baggrunden og den gule er til vinduer og døre.
Indtil videre ser mine huse sådan her ud:
En af de gode ting ved dette tæppe er netop at det skal syes over pap, for det er så dejlig nemt at have med alle steder, og sidde og sy mens man ser tv..

2 kommentarer:

  1. hej
    hvor ser det dejligt kendt ud, den der by... smiler...
    Hilsen HANNES patchwork

    SvarSlet
  2. Ja det er jeg sikker på det gør :)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails