søndag den 17. marts 2013

Endnu engang kan jeg skrive meget forsinket: Tillykke med 1 års fødselsdag :)

Ja for nu er det nemlig lillebrors 1 års fødselsdag - og man kan jo ikke gøre forskel, så derfor har jeg endnu engang haft fat i mit eget mønster til en stor taske.
Da den blev syet til storesøster blev der tilføjet lommer indvendigt, og de er også kommet med denne gang - se indlæg her
Og som en lille note til det indlæg, så er tasken faldet i god jord hos både mor og datter - sidst nævnte ved i hvert tilfælle godt hvilken taske der skal bruges når man skal nogen steder :)

Der er ikke det store i denne taske, og da jeg i sin tid lavede den til min svigerinde lavede jeg kun mønsterdele og ingen forklaring. Men selvom det er over et år siden jeg sidst syede en, var der ingen ben i det. Jeg har også nedskrevet fakta så det var nemt at handle ind til denne her.
Det eneste som gjorde det hele lidt besværligt var egentlig den blyant som jeg brugte til at marker de linjer der skulle quiltes i - den er simpelthen for dårlig, jeg når dårligt at sætte en streg før end så er den forsvundet igen. Så et af mine juleønsker er sådan en dims hvor stregen først forsvinder når man fjerner den med vand.

Stoffet er endnu engang købt i Stof & Stil - faktisk var det Gemalen som foreslog det med flyvemaskinerne på, og så fandt jeg alt det andet efterfølgende. Men jeg må indrømme jeg var lidt skuffet over udvalget til drenge - jeg syntes ellers de er kommet rigtig godt med, men der var bare ikke rigtig noget og vælge imellem da vi var der. Måske fordi det var en lørdag og der var tonsvis af mennesker, så alle rullerne med de gode prints var ude og rulle i vognene - jeg ved det ikke..

Tasken endte sådan her:Endnu engang er mit håb, at tasken falder i god jord hos både mor og søn - eller ja drenge syntes vel som regel ikke om tasker på samme måde som piger - så bare han bruger den er jeg godt tilfreds  -  der er helt sikkert plads til mange biler i den om ikke andet :)

Desværre tog det noget tid at få afleveret denne gave, så dette indlæg har ligget som en kladde da jeg ved moren læser med. Og der er jo ikke noget ved, at hun ved hvordan tasken ser ud på forhånd.. Men nu er den blevet givet, så nu må I andre osse se den :)

6 kommentarer:

 1. En lækker taske, men må være modtaget med glæde
  Syhilsner Esther

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - ja heldigvis blev den godt modtaget, og det er jo altid dejligt

   Slet
 2. Hvor er den bare laekker og meget rummelig, noget man ALTID har brug for med smaaboern. Den kunne da ikke goere andet end at falde i god jord. Du har ret i det med udvalget til drenge. Det er meget sparsomt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Lin - ja jeg har fået at vide at der er plads til 14 dages tøj, så det er da meget godt :)
   Jeg syntes ellers at hver gang jeg skulle bruge stof til piger, så var der noget godt til drenge men sådan er det vel altid: at når man skal bruge noget bestemt så er det der aldrig!

   Slet
 3. det er lige sådan en taske jeg søger. Kan man få mønsteret til den

  SvarSlet
 4. I am extremely impressed along with your writing abilities, Thanks for this great share.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails