torsdag den 15. juli 2010

En gave til xtra svigermor!

Jeg har gået et stykke tid og tænkt på hvad jeg skulle finde på til min xtra svigermor i fødselsdagsgave- ja når man har to af hver så må det jo hedde sådan!

Hun har altid lommetørklæder i sin taske, så det var jo oplagt at sy et etui til lommetørklæderne, og jeg havde også talt med min mor om, at låne hendes mønster på sådan en fidus - men tiden er bare løbet fra mig så jeg måtte finde på noget helt andet.
Det er nemlig hendes fødselsdag idag, og på lørdag er vi inviteret til lagkage og boller.

TILLYKKE BRITTA (hvis det nu ved et mirakel skulle ske at du netop så min blog når jeg ikke har fortalt jeg har én!!!)

Nå men jeg syntes jeg kunne huske at have set en forklaring til sådan et etui, så det var jo bare at starte fra en ende af og tjekke de blogs igennem som jeg følger - hvilket er nemmere sagt end gjort. Da det ikke rigtig havde givet resultat, blev de hårdt kogt hjerneceller sat på en ekstra gang tænkning - og så slog det mig: det måtte simpelthen være Karina med hendes dejlige blog
Unikarina - min kreative verden . Hun viser så mange "gør det selv" ting (DIY) og hun giver sig også tid til at lave mønstre som man kan downloade i PDF format, men kun til privat brug. Og skulle man have problemer med at forstå kan man bare kontakte hende og så hjælper hun dig igennem!

Så ja det mønster/forklaring blev downloadet igår, og idag gik det så ud over nogle af mine patchworkstoffer og gemalens aflagte cowboybukser, og resultatet endte sådan her:Nu havde det så været rart hvis man havde haft nogle lommetørklæder, så man kunne afprøve om de har den rette størrelse, men sådan nogle bruger vi ikke her. Så jeg må købe nogle og prøve og så kan hun også få dem i gave..

1 kommentar:

  1. Super dejligt at se at syvejledningerne bliver brugt. De er supernemme at sy - ma kan få resterne. Og så er de gode, som en lille gave.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails