fredag den 23. juli 2010

Så blev der lidt tid til at være kreativ.

Jeg får ikke skrevet så meget herinde, har gang i andre projekter som stille og roligt går fremad. Men igår fik jeg lige syet lidt på maskinerne.

Jeg havde købt nye karklude i Netto, og min mor har så lært mig at to stykker skal overlockes sammen så de bliver lidt tykkere, og på den måde også holdere længere.
Og da jeg trængte til nogle nye pæne nogle - tja så måtte jeg jo i gang!

Forsøgte mig så også med at quilte på dem, ved ikke lige hvor tilfreds jeg er med resultatet - men nu ser de altså sådan ud: Og så fik jeg også syet på de lavendelposer som jeg omtalte her.
De første to syede jeg log cabin mønsteret i hånden, men da jeg alligevel havde symaskinen fremme så kunne jeg jo ligeså godt sy de sidste to.

Jeg har overført mønsteret til strygevlies - tegnet på den side hvor der ikke er lim. Derefter har jeg syet stoffet på på limsiden, så jeg til sidst kan stryge vliesen og stoffet bliver "limet" fast og bliver hvor det skal imens jeg syr det færdigt.
Resultatet er noget helt andet end jeg plejer. De sidste par år har jeg syet som på billedet herunder, og det har jeg også været godt tilfreds med, men nu trængte jeg bare til noget forandring. Så derfor kom mine lavendelposer i år til at se sådan her ud, og jeg er helt tilfreds med dem. Og da jeg har mere lavendel tilbage kan det godt være jeg laver et par stykker mere..

2 kommentarer:

  1. hej
    Sikke nogle flotte lavendelposer.... Dem bliver man da glad ved at kikke på....

    SvarSlet
  2. Tusind tak - undskyld jeg først svarer nu - men jeg havde slet ikke set din kommentar. Ja jeg trængte til noget nyt..

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails