fredag den 24. december 2010

Den kreative pakkekalender - min gave...

Uha endelig blev det dagen hvor jeg må åbne min pakke i den kreative pakkekalender - jeg modtog jo min pakke for lææææænnnnnnnnnnnnggggggggggggggeeeeeeeeeeeee siden - syntes jeg selv!!! Der skrev jeg det her indlæg om min pakke...
Og fra kortet som sad udenpå pakken kunne jeg se hvem gave giveren var: en dame ved navn Jette Friis med bloggen Frøken Friis og en fin lille netbutik også.
Og nu endelig kan jeg rive papiret af, og få udløst min spænding:

Tadaa en meget fin lille filtet taske - desværre er lyset ikke godt nok, så man kan faktisk ikke se hvor frisk den turkise baggrund er - her på billedet ser den mere blå ud. Og fine harlekins tern i lilla og grøn, samt en grøn knap som lukning.
Tusind mange tak for den fine gave Jette - den har lige den rigtige størrelse hverken for stor eller for lille når man skal i byen. Og filtning er slet ikke noget jeg gør mig indenfor, så derfor er det ekstra dejligt at modtage sådan en gave..

Og ligesom alle de forgående indlæg rundt omkring i blog-land vil jeg også takke Karina for hendes kæmpe arbejde, og muligheden for at møde så mange nye og spændende blogs rundt omkring.

Til sidst vil jeg ønske jer alle en rigtig glædelig jul - med ønsket om at I alle må få nogle dejlige hyggelige timer her i dag, sammen med mennesker I holder af.    

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails