mandag den 21. februar 2011

Mange ting på en gang

Ja det her indlæg bliver lidt af en blandet landhandel :
Gemalen har nu sin sidste uges ferie af tre, og den har stået på at lave vores 1. sal stort set hele tiden - heldigvis har min far hjulpet ham meget, og de er kommet rigtig langt. Så snart flytter vi "ind" deroppe, og får dermed mere plads her i stueetagen..
Og når nu min far har været her så meget, så har jeg haft fornøjelsen af at han de fleste gange har haft min mor med - og det er jo altid hyggeligt at være kreative sammen.
I fredags tog vi en tur til Stof & Stil for jeg havde fået et gavekort i julegave af gemalen - og det brændte virkelig i mine hænder.
Jeg havde siddet her hjemmefra og kigget kataloger, og fundet ud af at jeg skulle have alle mønstrene og to ud af de otte stoffer som vises på billedet. Resten kom i vognen efter at være blevet nøje udvalgt efter farver og struktur..
Nu er jeg så i gang med at få vasket det hele, så jeg kan komme videre med at sy det hele til noget lækkert tøj til mig selv!

Igår sad min mor og jeg her indenfor i varmen, og solen skinnede jo som en gal - så vi blev enige om at gå en lille tur. Men hold da helt k**t hvor var det koldt - det var godt vi havde pakket os godt ind, men når man nu som mig hele tiden skulle tage billeder med iPhonen - tja så hjælper det ikke meget med en vante når skærmen ikke vil genkende de bevægelser man laver. Så min hånd var lidt fårfrosen da vi kom hjem, men jeg fik taget et godt billed af min mor og mig:
Min mor syntes at det ligner hun intet hår har, men jeg syntes nu mere det ligner hun har en glorie som skinner vildt meget Og hendes sjove udtryk er fordi, at hun pludselig fik øje på sig selv på telefonen - jeg vendte nemlig kameraet om, så jeg kunne se at jeg fik taget et godt billed..
Da vi kom hjem fik vi en dejlig varm kop kaffe, og kunne endnu engang vende tilbage til det kreative - ja min mor var kreativ, jeg forsøgte bare at indhente alle de indlæg jeg ikke havde fået læst gennem weekenden..

Idag stod den på blodprøver, så jeg tog turen ind til Holbæk - og fik dermed også stillet min nysgerrighed i den tidligere omtalte Stof2000 - men nu havde jeg jo lige købt for en mindre formue, så det blev bare til at kigge/føle lidt på det hele.
Men inden jeg kunne komme derind - der var nemlig ikke monsterkø på sygehuset som der plejer en mandag morgen (måske fordi jeg kom 2 timer før end jeg plejer) så derfor var jeg for hurtig færdig til, at butikken var åben. Og da det også i dag er p***e koldt, kunne jeg jo lige få noget varme i boghandlen. De havde sørme bogudsalg - og én af bøgerne var en bog jeg tidligere har kigget på, men ikke købt da jeg på det tidspunkt ikke mente jeg havde brug for den. Men nu lå den der jo til 50kr. så den måtte da med mig hjem.
Da tiden stadigvæk ikke helt var gået - fik resten af butikken en ordentlig gennemgang, og der fandt jeg nogle "linealer" med bogstaver som jeg straks tænkte på til scrapbooking - blandt andet til det online kursus - for 4 stks. med forskellige størrelser og former til 30kr.
Jeg er også i fuld gang med, at tage billeder af alt og alle - nu skal gemalen så bare lige samle min computer igen, så jeg har forbindelse til printeren og dermed kan få dem ud.
Fortsat god dag til jer alle sammen ☺

2 kommentarer:

 1. Nøj det er et godt billede af dig og din Mor. ;o)kan godt se hvad du mener med hendes glorie og hvor skønt at familie-hygge når det nu osse lader op til det. ;o)
  Du har da rigtig være på krea-jagt. Kan godt lide det lyserøde med uglerne ;o) Glæder mig til at se hvad du får lavet.
  Kan iøvrigt lige forestille mig I to sidde der og rå hygge og lave hver jeres hobby hehe. Send en hilsen ;o)
  Er spændt på vores scrappe dag på lørdag. ;o) Det bliver super at komme igang.
  Kram

  SvarSlet
 2. Ja det blev faktisk ret godt det billed - selvom min mor sagde at jeg da ikke kunne tage et billed op mod solen..
  Jov altså det var jo mest hende som lavede noget, men vi plejer at hygge med hver vores kreative ting når vi er sammen.
  Glæder mig også rigtig meget til på lørdag - har lige siddet og haft min kamp med printeren, syntes ikke helt den laver mine billeder så pæne som de i virkeligheden er - de bliver grumset!! Så nu må vi se om jeg ikke kan få lavet om på nogle indstillinger..

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails