mandag den 28. februar 2011

Så kom jeg også i gang..

Ja som tidligere omtalt har jeg sammen med en af krea-tøserne meldt mig til en online scrapbook kursus, og endelig er jeg kommet i gang..

I lørdags mødtes alle os tre krea-tøser for kun at scrapbooke, jeg havde forinden taget en masse billeder og printet ud på vores laserprinter, men efter min computer er blevet re-installeret så må der være sket noget i de indstillinger for kvaliteten af billeder - i hvert tilfælle er jeg på ingen måde tilfreds!
Som I selv kan se her: først original billedet og derefter det udprintede

Jeg ved ikke hvorfor der er så stor forskel, så hvis en af jer sidder inde med et guldkorn modtager jeg det meget gerne..

Nå men videre til det positive...
Vi mødtes først i en scrapbooking butik - for mit vedkommende blev det til en masse stykker design ark - der var nemlig 30% på en serie som jeg havde noget af i forvejen og er rigtig vild med. Fik også købt en lille bog i pap til at scrappe på - havde tænkt mig at bruge den til kurset, men nu bliver det kun forsiden og bagsiden som jeg bruger da jeg har valgt at have flere sider end bogen har, og også flere end Marolle har beregnet vi skulle lave. Derfor skulle jeg også finde nogle som matchede de stykker fra kittet som jeg har købt via online kurset.
De to andre krea-tøser havde rigtig mange stansninger og jeg var så heldig at jeg gerne måtte låne - så ihh hvor fik jeg lavet nogle skønne ting.

Her på min forside har jeg blandt andet lånt en cirkel udstanser til den store cirkel. Gennem en Big shot maskine (og jeg er meget forelsket ♥♥) har jeg lavet Enjoy bogstaverne og mærkaten der sidder fast med snor fra Marolle. Dymo-skriften er fra min fars gamle dymo - havde først besluttet mig for det skulle være med guld baggrund, men den var for bred til at komme ind i maskinen så derfor blev den sort. For at holde på mærkaten har jeg sat grønt silkebånd fast med lim, og det sidder hele vej om på bagsiden (hvor det bliver dækket af et tilskåret stykke ark fra kittet).
Enjoy bogstaverne blev først lavet på lidt tykt pap og derefter på det ark som jeg købte - hvorefter jeg limede de to stykker sammen. De tre cirkler er sat fast med 2 mm tape så de også kommer ud af baggrunden.
Min forside ligner ikke den Marolle har lavet, men via Scrapsisters forum hvor vi har fået lov til at lægge vores billeder ind - kan jeg se jeg ikke er den eneste som bare lader sig inspirer af hendes billeder.
Nu vil jeg se at få lavet lidt mere - stadigvæk uden billeder, så der mangler ligesom noget..

2 kommentarer:

  1. hvor er det bare godt du er kommet igang! og ind i scrapbookingens verden ;)
    glæder mig til at se siderne i dit album senere hen :)

    SvarSlet
  2. Ja og som endnu et tiltag har jeg lige bestilt Big shotén for den kan jeg virkelig ikke leve uden ;)
    Så nu er det bare at vente på den kære postmand!!

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails