torsdag den 3. februar 2011

Sådan bare fordi

Jeg har brugt dagen idag og igår på at lave en lille gave - og der er egentlig ingen grund til at jeg har lavet den - det er faktisk bare fordi jeg havde lyst.
Jeg har selv gennem tiderne samlet mange af de plastikkasser man kan købe med blandt andet flødeboller og andet usundt i - og de er også helt okay at have sine kreative ting i når man skal nogen steder, men når man skal have lidt flere ting med, kan det nogen gange være svært at få plads til det hele i sådan en kasse. Løsningen har indtil nu været at putte det hele i et gammel forvasket net - som slet ikke er hjemmelavet!!! (dårligt dårligt....)

Og nu hvor jeg er blevet færdig, så tror jeg faktisk jeg bliver nød til at lave sådan et net til mig selv også. Så kan det andet gamle net blive degraderet til at være indkøbsnet igen. Jeg kan rigtig godt lide størrelsen fordi den hverken er for stor eller for lille -  men før I får fakta kommer der lige lidt billeder.

Nettet måler 24,5 cm i åbningen, og det er fordi jeg har lavet læg øverst i siderne - så siderne som egentlig er 11 cm er blevet foldet ind. Længden er på 29 cm - selve bunden måler 24x11 cm. Jeg har valgt at sætte en lidt bred strimmel på til at "lukke" nettet, og knaphullet er næsten helt ude i enden af strimlen, så nettet gerne skulle kunne være propfyldt og stadigvæk kunne lukkes med knap. Hankene måler 36 cm.
Alt stoffet er købt i Stof og Stil til nogle andre projekter - foeret er helt almindelig rødt bomuldsstof som matchede.

2 kommentarer:

  1. WOW! Den är jätteflot! Kul med online kurs hos Marolle! Vi ses där! :)

    SvarSlet
  2. Mange tak skal du have.
    Ja det bliver spændende - har aldrig prøvet sådan noget før..

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails