tirsdag den 14. juni 2011

Jeg har da helt glemt...

at vise jer alt det flotte papir som min super dejlige bror endnu engang har taget med hjem fra USA - denne gang var han gået totalt amok (selvfølgelig super dejligt hvis du spørg mig)

♥ Så endnu engang tusind mange tak for alt det totalt fed/flotte/søde/nuttede/fantastiske papir ♥


La Crème: 48 stykker papir 8x8 tommer. Der er to af hver slags i glitter, metallisk og med struktur. Meget neutralt papir men smukke i deres enkelthed.

The Pets stack: 48 stykker papir i 8x8 tommer. Titlen siger lidt sig selv, men er dog mest nuttede katte og hunde og hvad de spiser af kødben og fisk. Der er to af hver stykke papir. Og heller ikke her er der sparet på glitter og gloss (så det skinner). Der er også papirer med mønstre som matcher alt det andet, og nogle med tekstfelter både til hund og kat.

Animal crackers stack: 48 stykker papir 8x8 tommer. To sider med samme print. Temaet er safari med en masse nuttede dyr: aber, elefanter, giraffer, fugle næsehorn, løver, flodheste, krokodiller, papegøjer fyldt med glitter og gloss. Også her er der papir med tekster, tern, prikker og bogstaver.

Safari kids stack: 48 stykker papir 12x12 tommer. To sider med samme print. Er også fyldt med de samme dyr som Animal crackers - og de to matcher godt hinanden. Derudover har den her også dyreprints i flotte farver (altså leopard og krokodille skin), bogstaver, tern, striber, blade, safaribiler og tekster. Og så her er der fyldt med glitter og gloss.

Hippie Chic: 48 stykker papir 8x8 tommer. "love, peace and harmoni" stemning fuld af retrofarver, mønstre, striber, prikker og blomster med to sider af hver. Der er lidt tekst men i form af små ord tegnet ind i mønstret.

The Mod-retro stack: 48 stykker papir 8x8 tommer. To styks af hver side. Der er små gloss dækkede tekster og borter. Mønstre, terner, prikker, hjerter, gramofonplade, postkort, blomster og farvestrålende linjeret papir. Og sidst men ikke mindst er der to stykker papir med små tøjmønstre med indsnit, trådretning og udenom er der tekster som mønstredelene hedder fx. "skirt side back".

Men da jeg stadigvæk mangler to stykker dansetøj + alt det løse, får jeg vist ikke lige nu tiden til at pusle med det, men jeg har da fået lavet et par enkelte til/fra kort..

2 kommentarer:

  1. Øj hvor cool! Er dybt misundelig :)

    SvarSlet
  2. Ja det syntes jeg også - og det kan jeg godt forstå der er så utrolig flotte, nuttede, smukke prints - det er næsten for meget af det gode men også kun næsten ;)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails