lørdag den 18. juni 2011

Endnu en afkrydsning..

I går fik symaskinen og jeg os en lille svingom - for at gøre en lang historie kort (tja efter gennemlæsning blev den ikke så kort alligevel...), så så jeg sidste år da vi var på festival en meget fin bæltetaske - den var sort med farvede stikninger og ligesom flad på en måde. Jeg havde engang selv en skrigende lilla bæltetaske, men det var af den slags der sidder som en ekstra boble på maven så hvis man havde en trøje udover, så lignede det bare man var fed og havde en hængevom.. Den er vist blevet sendt videre til genbrugen - eller jeg har ikke set den i mange år så det går jeg ud fra..
Nå men da vi så kom hjem fra festival tænkte jeg, at jeg kunne da sagtens lige google ordet "bæltetaske" og vælge billeder også ville den fantastiske taske da lige komme frem - det gjorde den jo så ikke, og det der tilnærmelsesvis lignede bare lidt kostede meget mere end var min micro-lille pengepung havde råd til.
Så jeg havde faktisk opgivet lidt, og det var kun ved et tilfælle jeg så at Stof & Stil havde et mønster til en bæltetaske som havde facon som den jeg var blevet forelsket i.
Derfor fik jeg for snart meget lang tid siden købt både mønster, stof, lynlås og spænde - og så var det jo bare lige at gå i gang, men med så mange andre ting, så var der altså lige noget som var mere spændende..

MEN i går skulle det være - nu nærmer festivalen sig jo også, så det skulle være snart hvis den skulle bruges i år.
Jeg fik lige taget et før-billed:
Jeg har ikke fulgt opskriften helt - for jeg havde allerede fra starten valgt at der skulle bruges et spænde som lukning, og så havde jeg i forvejen sådan noget bredt kraftigt bånd, som jeg tidligere har brugt som bælte. Og hvis jeg skal være helt ærlig så har jeg vist heller ikke fulgt forklaringen helt der hvor jeg skulle bruge den.. Men jeg er tilfreds med resultatet, og dermed så slipper jeg for at rende rundt med en grim pengekat og eventuelt min ellers højt elskede Fjälräven..
Så nu kan festivalen bare komme an - jeg er klar..

1 kommentar:

  1. Så koselig og morsom blogg du har. Måtte lege meg til som følger. Du er kreativ :-)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails