fredag den 29. juli 2011

Tillykke med 1 års fødselsdag :)

Ja der har jo været lidt meget stille her på bloggen, men selvom der ikke sker så meget her, så får jeg alligevel lavet nogle forskellige ting, og en af dem er blandt andet til en lille dame jeg kender. Det er i dag hendes første sådan rigtige ud af selvfølgelig rigtig mange fremtidige fødselsdage.

Da jeg til jul lavede en taske til min svigerinde, syntes Taljes mor rigtig godt om den. Og hendes underforståede kommentar var: "det er sørme ærgeligt at der er så længe til Juli måned"..
I lørdags da jeg alligevel var forbi Stof & Stil (et helt andet blogindlæg, som kommer senere) så fandt jeg lige nogle stoffer som Taljes mor havde omtalt som "ønske-farver".

Den oprindelige taske havde ikke lommer indvendigt, men det var også noget Taljes mor talte om da vi i sin tid talte om tasken vs. pusletasker i al almindelighed..


Når det her blogindlæg bliver udgivet, sidder jeg sammen med lille Talje og hendes dejlige forældre (+ lillebror inde i mors mave). Jeg håber og tror at gaven falder i god jord - måske ikke lige hos Talje men så i hvert tilfælle hos hende mor!

2 kommentarer:

  1. Hvor er det en sød taske !! Jeg elsker det stof.
    God weekend

    SvarSlet
  2. Mange tak - det syntes Taljes mor heldigvis også. Tak og i lige måde :)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails