mandag den 12. marts 2012

En af de gode ting ved inspiration.

Så har jeg fået gjort endnu en patchwork-ting færdig - ja altså faktisk så var stofferne allerede riet på pap, og skulle bare syes sammen da projekt "forårsbordløber" lige kom på tværs..

Inspirationen til denne bordløber har jeg fået inde fra Pinterest - hvor jeg nu længe har haft en profil og har samlet alverdens ting og sager som interesserer mig.
Blandt andet har jeg lavet en mappe (det kalder jeg dem, men ved godt at de kalder det en opslagstavle) kaldet "patchwork inspiration" - der lægger jeg alt som jeg syntes er flot, smukt, inspirerende og nogle af de links fører også til vejledninger på, hvordan man netop får lavet det som billedet viser.
(du kan også følge den røde "follow me on Pinterest" ude i højre side af min blog).

Flere steder i blogland er der blevet opfordret til at vise de ting som man har fået lavet ud fra inspiration, eller vejledning via Pinterest - og nu kan jeg endelig sige at det er sket..

Stoffet er købt som stof-kit til så vidt jeg husker nogle juletræer, men jeg syntes nu godt farverne kan gå som efterårsfarver i stedet for - og for en gang skyld vises farverne på stofferne faktisk rigtigt på mine billeder!
Egentlig var stjernerne syet op i to andre stoffer skiftevis - den ene er den rødlige som er blevet brugt som kile-trekant til at samle de to ens blokke, og den anden kan ikke ses. Men da jeg viste den til Gemalen så syntes han det hele gik ud i et, og ja det måtte jeg jo faktisk give ham ret i, så derfor endte stjernerne med at være den samme råsilke som trekants-kilerne mellem sekskanterne.
Puha det blev pludselig en meget indviklet forklaring, men ja jeg er helt tilfreds med resultatet nu.
Bordløberen er 41 x 24 cm - så det er ikke en af de store slags, men den passer lige til et par fyrfadsstager - det er jo så hyggeligt..

2 kommentarer:

 1. Tilfreds, det kan jeg da godt forstaa. Den er soed.Og saa vil jeg tage en tur ind paa pinterest og se hvad det er for noget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :)
   PAS PÅ - det kan virkelig være en tidsrøver det Pinterest der, men der er også mulighed for rigtig meget inspiration :)

   Slet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails