onsdag den 12. december 2012

Ihh jeg er blevet forelsket..

.. ja altså i denne her sammenhæng er det forelsket = vild med, interesseret i, må da bare lave..
Jeg sad og fandt forskellige juleting på Pinterest - og der midt i det hele så jeg et billed af en quilt som bare fangede min opmærksomhed.
Det første link var til en side med forskellige internet steder hvor man kunne finde gratis patchwork mønstre - men ak der var den ikke at finde..
Så jeg forsøgte mig med at google og kigge alle de billeder igennem som kom frem - og der midt i det hele var så mit billed igen.
Endnu engang var det en nitte - det eneste positive var jeg fik navnet på quilten: "Santa comes to town."
Billedet fundet her

Så ja nu er jeg gået i gang med at lave mønstret - desværre er det jo et meget lille billed, men man kan da lige ane to striber med "flying geese". Og indtil videre har jeg fået tegnet det her:
Tja målene bliver ikke helt de samme, og nu hvor jeg sidder og kigger på begge billeder efter at have lagt dem op her - kan jeg godt se at jeg vist skal have ændret lidt i min tegning.
Men ja sådan kan det gå når internettet lokker med ting man bare så gerne vil lave..
Og ved at fordybe mig helt i det her, kan det jo være jeg er heldig at det snot som for tiden hærger mit hoved og næse, forsvinder igen - for nu har jeg da slet ikke tid til det :)

4 kommentarer:

 1. Det ser spændende ud.
  syhilsner Esther

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det syntes jeg jo også - så er det bare med at finde tiden som nok bliver et lille problem. Men der er jo ingen der siger at det skal være færdigt i år :)

   Slet
 2. Ja, hvis man ikke kan finde mønstret, må man selv tegne det - og det kan du jo sagtens :D. Glæder mig til at se resultatet! Håber du snart slipper fri af snotten, god jul til dig og gemalen. Hilsen fra Inga/kusinen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg prøver i hvert tilfælle - og jeg glæder mig også til det engang bliver færdigt.
   Dig og din familie ønskes også en god jul og et godt nytår

   Slet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails