onsdag den 16. januar 2013

Årets første patchwork..

Først vil jeg da ønske alle som læser med et rigtig godt nytår.. Håber at alle kom godt og sikkert ind i 2013.

Egentlig skulle jeg nu som jeg har gjort de andre år, vise hvad jeg har lavet af kreative ting i året der er gået, men jeg har desværre et lille hængeparti - for jeg mangler at få afleveret en gave, og dermed ligger der et indlæg som kladde indtil det er gjort, og derfor også et billed som ikke kan komme i collagerne før det er sket. Eller det vil sige collagerne kan godt laves, jeg kan bare ikke vise jer dem endnu - fordi modtagerens mor læser med herinde..

MEN så må jeg jo istedet som overskriften siger, vise jer årets første patchwork - og ja jeg syntes faktisk der tegner sig et mønster her, for sidste år var det også julepatchwork som var mit første færdige projekt - og ja det er det så også i år.
Hvordan og hvorledes jeg har gjort med selve julemændene og de Flying Gees skrev jeg i det her indlæg. Mønstret har jeg selv lavet ud fra et billed jeg fandt på internettet. Og det var endda ikke hele billedet man kunne se, så fra den store julemand og ned har jeg selv fundet på hvordan det skulle se ud.
Jeg har brugt et tyndt lag pladevat - delte et almindeligt stykke pladevat så det blev tyndt. Lavede en sandwich med for- og bagstykke ret mod ret og pladevatten, hvorefter jeg syede det hele sammen med en lille åbning til at vende i. Jeg startede med at quilte rundt om hver julemand, men det så forkert ud, så nu har jeg quiltet i den inderste og yderste del af den grønne kant og så over og under den store julemand - hvilket man også kan se på bagside billedet herunder.
Jeg har også påsyet en løbegang så jeg kan putte en pind igennem og få ophænget op at hænge pænt og lige.


Billederne er taget udenfor i vores gårdhave i den bløde og dunede sne som der ligger, og jeg kunne ikke dy mig for lige at tage et billed af hvad temperaturen viser her hos os - og puha det er sørme koldt.. Det er godt vi har varme på indenfor..
Faktisk tog det lidt ekstra tid, at få gjort ophænget færdigt for jeg er allerede gået i gang med et nyt projekt, men det får i mere at vide om en anden dag.
Og så har jeg jo også en bunke UFOér som jeg skal have kigget på stille og roligt, så de kan blive streget på listen..

4 kommentarer:

 1. Så nåede du at blive færdig inden jul, julen i år altså, altid rart at være i god tid :D. Jeg var meget spændt på at se resultatet, det ser rigtig godt ud :-). Man har vel altid lidt julesytøj, som bliver færdigt inden næste jul....f.eks. et par ikke påbegyndte sofapuder, som skal passe til bordløberen,som blev færdig i december... ;-). Snehilsen fra Inga/kusinen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja man må jo være positivt indstillet :)
   Mange tak - ja nogen gange er det lidt svært udfra et lille billed, at se det endelige resultat. Men jeg er faktisk også selv blevet tilfreds.
   Jov jeg har faktisk en jule UFO: et ophæng med Rudolf - men det blir nok færdig engang.

   Slet
 2. Brrrrrr, det ser koldt ud. Et vejr til din flotte patch. Man kommer jo naesten helt i julehumoer med de temperaturer hihi.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var det sørme også!
   Ja hvis det ikke var fordi datoen sagde noget andet, så kunne det godt gå for at være december :)

   Slet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails