mandag den 18. oktober 2010

Arbejdsopgave kan afkrydses

Igår søndag var vi til arbejdsdag hos noget familie, gemalen fik tildelt de fysisk hårde opgaver og havde også taget en del af sit værktøj med til samme formål. Jeg derimod havde fået beskeden at jeg enten kunne tage mig egen symaskine med eller bruge hendes.... Og da hun udemærket kunne huske jeg bandede og svovlede af hendes sidste gang jeg skulle forsøge mig med at sy på den - var denne bemærkning bare lige et lille drilleri..

Opgaven lød på, at der skulle laves stofposer til en køjeseng. Gerne nogle store rummelige nogen til bamser og andet sjov.
Da storesøster ligger øverst kunne hendes ikke blive lige så lang på grund af stigen, så derfor har hun kun fået tre lommer. Derimod har lillebror fået fire da han har hele lang siden. På hver lomme er der blevet applikeret forskellige ting på - selvfølgelig drenge- og pigeting.

Det er ikke mig der har fået selve ideen, men ud fra forklaring på hvordan resultatet skulle ende, har jeg udarbejdet resultat.
Og jeg tror ikke det bliver sidste gang jeg laver sådan en holder med en masse lommer på, da flere i familien har køjesenge og dermed godt kunne bruge nogle lommer til alverdens ting og sager..
 
Jeg blev så træt til sidst, og da jeg havde sat næsten alle mine egne nåle i stoffet tilbød jeg at tage det hele med hjem og sy det færdigt herhjemme. Og det er nu hermed gjort, så nu kan punktet med hvad jeg skulle lave afkrydses som færdigt..

2 kommentarer:

  1. Hvor er de bare blevet flotte ;o)
    Du ka' bare det der!!!!
    Kh Karen

    SvarSlet
  2. Mange tak - ja hun ved jo jeg kan lide at sy, så det var heldigt at det var det hun havde jeg kunne lave...

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails