mandag den 4. oktober 2010

Mit evigheds projekt!

Ja jeg begyndte egentlig i sommers, men hvis der kun bliver syet så sjældent som jeg har gjort hidtil. Så er det helt sikkert at det bliver et evigheds projekt.
Jeg har fået lavet de ting som havde en deadline, og nu har jeg taget beslutningen at jeg skal tage mig sammen til det her.... jeg skal sidde og sy mens jeg ser tv - hvilket jeg også har gjort meget før i tiden, og grunden til det lige så stille er løbet ud i sandet er, at vores tv er kommet højt op på væggen, og dermed kan man ikke bare lige hurtigt se op og ned igen på sit håndarbejde - nu skal man i bevægelsen også løfte hovedet op og ned igen..

Nå men så får jeg jo også trænet mine halsmuskler eller noget....!!

Indtil videre har jeg fået klippet 1121 stk stof, men til de hele cirkler skal jeg altså bruge 1560 stykker stof. Og derud over skal der også bruges nogle stykker til at lave halvcirkler af i top og bund af tæppet.
Hvis du vil se hvordan det færdige resultat skal se ud (ikke helt da jeg jo har valgt mine egne farver) så klik her
Her får du så lige et billed af mine indtil videre riede stykker stof 
Og så skal jeg jo også altid gøre tingene til mine egne, så jeg har også valgt at lave stofstykkerne mindre end den originale størrelse = mange flere stykker stof for at få et ordentlig tæppe som resultat..
Godt vi er på vej mod vintertid, så man ikke får dårlig samvittighed over at sidde inde og sy!

2 kommentarer:

  1. Hold da op for et arbejde....det ser spændende ud, men der skal godt nok sys/klippes meget. Glæder mig til at se det færdige resultat ;o)

    SvarSlet
  2. Ja Karen nogen gange har jeg det bare med at rode mig ud nogle ideer/projekter som ikke bare hurtigt bliver færdige. Men ihhh hvor jeg også glæder mig til det bliver færdigt!

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails