fredag den 16. december 2011

Lidt sker der alligevel..

Ja jeg havde ellers mange planer om, at skulle blogge hele julen med fremvisning af noget af alt det julepynt, som der igennem tiden er kommet til her hos os - men vi har slet ikke rigtig fået pyntet op til jul endnu, så derfor er kasserne heller ikke kommet frem = ingen billeder er blevet taget..

Men selvom der ikke kommer alle de julebilleder jeg havde tænkt mig - skal I da ikke snydes for at se noget af det jeg har fået lavet:

Vi skulle ud og se en lille ny verdensborger, og så tænkte jeg at så var der da lige mulighed for at få prøvet et par af mine mange mønstre af - nemlig Slaskedyr og Kat (begge fra Stof & Stil).
Den nye lillebror skulle helt sikkert have Slaskedyret i seje grønne farver, så alt ikke bliver lyseblåt - og for at den helt nye storesøster ikke skulle føle sig udenfor, så måtte der lige laves en Kat til hende (selvfølgelig med det ugle-stof som jeg ved moren er helt vild med).

Jeg har efterfølgende hørt at storesøster har møsset og krammet dem begge mange gange, så indtil lillebror blir stor nok tror jeg søster passer på hans Slaskedyr :)

Jeg har ikke helt lavet bamserne efter mønsteranvisningen - jeg har selv bestemt hvor, hvad og hvor mange forskellige farver stof jeg ville have.
Men hvis du overvejer at købe og sy katten - så husk at tage højde for, at den er meget sulten hvad angår fyld i kroppen. Blev selv helt overrasket over hvor meget der egentlig skulle til at fylde den ud..

2 kommentarer:

  1. Hvor er de søde og vildt sjove - kan godt forstå at de er blevet "møsset" - det er da nogle super gave til et par rollinger
    Kh Karen

    SvarSlet
  2. Mange tak - ja jeg er faktisk også selv ret tilfreds med dem, men det bedste er nu nok den modtagelse de har fået i deres nye hjem - den er guld værd!!

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails