torsdag den 1. december 2011

Hvis du skulle have lyst til et lille sy-projekt fra idag og frem til 24. december

Jeg følger med hos Hanne som er en dejlig patchworkdame - hun har sin egen patchworkbutik som hedder  Hannes og det er både en fysisk butik og en internetbutik. Og man kan via bloggen følge med i både hendes hverdag og hvordan livet går i butikken både med produkter, kunder og kurser.
Hanne har altid gang i mange projekter - blandt andet har hun i år fundet på, at lave en advents pakkekalender som man kan købe i hendes butik - har luftet det for gemalen, men der skete ligesom ikke rigtig noget, så ingen advents gaver til mig!

Nå men til den egentlige grund til dette indlæg - nemlig at Hanne har lavet en Jule DHD (del hver dag). Det vil sige at man hver dag på bloggen får at vide hvad man skal sy/gøre og hvordan det skal syes. Og kun Hanne ved hvordan mønstret skal se ud..
Hanne har før lavet mønstre med forklaring på hendes blog, og det er gode og nemme forklaringer med billeder så alle kan være med - og det sjove er altid hvordan det ender med at se ud når man ikke kender mønstret på forhånd.
Og som hun selv skriver, hvis man skulle blive forhindret den ene dag - så ligger mønstret inde på hendes blog og forsvinder ikke. Man kan altid gå ind og gå tilbage til den manglende dag.
Hannes Jule DHD findes også på Facebook hvor man også kan følge med, og se hvad de andre der er med, har lavet med de billeder de lægger ind.

Jeg har linket til den 1. december, men i hendes indlæg linker hun selv til siden hvor der står hvad man skal bruge, og til hendes netbutik hvor der er en hel side med ting til Jule DHD 2011 - blandt andet tre forskellige sykit bestående af de fire forskellige stoffer der skal bruges, i tre forskellige farve sammensætninger. Men det er intet krav at købe ting hos hende, man kan sagtens bruge sine egne stoffer - og ifølge hende selv også bruge andre farver end rød og grøn som hun foreslår..

Bare et lille tip hvis du skulle have mod på, at være med til at sy noget som kun Hanne ved hvordan skal se ud..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails