mandag den 15. marts 2010

Så er mine høns sendt afsted til deres nye hjem.

Ja så blev det i dag mine høns og deres "æg" blev sendt af sted med posten.. Jeg har googlet lidt og fundet den blog som tilhører modtageren af min påske overraskelse, så jeg har tilladt mig selv at være lidt personlig i det medfølgende kort.


Jeg håber bare gaven bliver godt modtaget - den er i hvert tilfælle lavet og sendt med kærlighed, glæde og forårsfornemmelser..

Når nu jeg alligevel var inde i byen kunne jeg jo lige så godt afleverer de biblioteksbøger jeg havde lånt - det var blandet børnetøjs bøger og to med hvordan man kan sy slaskedukker.
Jeg havde faktisk lignet det hele op den anden dag med kaffe, mønsterpapir, saks, stiftblyant og viskelæder så jeg kunne få tegnet nogle mønstre af som jeg gerne ville have til en anden god gang. Og det gik faktisk også meget godt til at begynde med, jeg fik tegnet den mindste størrelse op 0-3 måneder - og på samme mønster var der også alle hætterne som jeg skulle bruge til en bamsedragt (en flyverdragt med bamseører på hætten) Men så knækkede den gode stil også med et brag - der manglede et mønsterark med de tre næste størrelser som jeg gerne ville have. Først tænkte jeg at jeg sikkert bare havde taget fejl, men næ nej efter at have tjekket det hele igennem én gang til, så måtte jeg erkende at der et sted i Holbæk og omegn befinder sig én person med et originalt mønsterark fra en bog de har lånt på biblioteket.
Nu skal jeg ikke gøre mig selv over hellig, men jeg kunne aldrig finde på at tage et mønsterark fra en bog jeg har lånt, men selvfølgelig kan det jo også bare være en der er gået ind på biblioteket og taget mønsterarket med sig, måske fordi deres eget var gået i stykker - men helt ærlig!!!
Jeg var så den flinke, og meldte mig hos bibliotekaren rimelig misfornøjet over at jeg havde lignet det hele op, også var der bare ikke 3/4 af de mønstre jeg skulle bruge. Hun var nu flink nok, og bestilte et andet eksemplar hjem til mig, som så skulle komme hjem her en af dagene. Så kan jeg ligne det hele op igen, og forhåbentlig få mine mønstre og glæde mig til at sy det i nogle lækre stoffer.

1 kommentar:

 1. Sikke en rigtig flot gave at komme hjem til.. :D De er jo bare super søde de høns. Og chokolade vinder jo altid her :)

  Mange tak. Er rigtig glad for din pakke.
  Utroligt at så lidt kan glæde så meget :D

  Håber du snart får en ligeså god pakke.. :)

  Kh.
  Tanja

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails