tirsdag den 11. oktober 2011

Øhh hvad skete der lige der??

Jeg har jo i flere år sagt, at det med at hækle aldrig nogensinde blev noget for mig - især ikke efter mit første forsøg endte med en masse knuder på en snor!!!
Men for et par uger siden så jeg en blog (som jeg desværre ikke kan huske navnet på) som viste hvordan man hæklede så jeg faktisk fik fornemmelsen af, at det kunne jeg vist godt finde ud af alligevel - desværre havde jeg ikke på det tidspunkt en hæklenål - for hvorfor skulle jeg dog have sådan én liggende!!!!!


Her i weekenden kom mine forældre forbi, og jeg havde husket at bede min mor om at tage en af hendes nåle med som jeg kunne låne. Men da vi så var ude at handle havde Netto lige en pung med forskellige størrelse hæklenåle til 20 kr. så vupti de røg i vognen og med hjem.
Min mor viste mig forskellige masker - hedder det overhovedet det?? Og jeg kunne faktisk finde ud af, at lave andet end en snor med knuder - store fremskridt...
Om søndagen forsøgte jeg mig lidt igen helt for mig selv (eller det vil sige jeg ringede til min mor fordi jeg ikke kunne finde ud af en af metoderne, men mens vi talte gjorde jeg det helt selv..) Men da jeg ikke vidste hvad jeg skulle lave, blev det hele lagt til side igen..
Igår så jeg så den fedeste hue ovre på Rappedikkens "Flæskemedister" -  ja det er altså noget hun selv kalder hende! Og heldigvis havde hun linket videre til der hvor den kom fra - og endnu bedre endnu denne blog havde linket til den originale blog hvor der både var en opskrift og til min store lykke en video :)


Så igår gik jeg i gang med mit første hækle projekt nogensinde, og ja jeg ved ikke lige hvad der skete men nu har jeg i hvert tilfælle en hæklet hue!! 

Det øverste billed viser farverne som de ser ud.
Så det med at hækle er egentlig ikke så svært - og slet ikke når man kan sidde og se en video mens man hækler, og så "pause" den når man lige skal have tid til selv at gøre tingene..

4 kommentarer:

 1. Ja det er uhyggeligt som tingene kan udvikle sig. jeg fandt også lige pludselig ud af det efter 25 år hvor nålen ikke var aktuel fordi jeg kun kunne hækle grydelapper.... Og så er den hue da S....flot gået. Tillykke :)

  SvarSlet
 2. Mange tak - hver gang jeg kigger på den kan jeg stadigvæk ikke helt fatte at det faktisk ER mig som har hæklet den :)

  SvarSlet
 3. Hvad var det dog der skete tralalalalalala.
  Godt gaaet, den er blevet rigtig flot.

  SvarSlet
 4. Mange tak Lin - ja hvad man dog ikke kan lave ved hjælp fra en Youtube video :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails