torsdag den 23. september 2010

Årets høst - eller nok nærmere dagens høst!

Jeg knokler stadigvæk på barnedåbsgaven - men kan stadigvæk ikke vise billeder da moren læser med herinde. Og jeg vil helst have det skal være en overraskelse hvordan resultatet ender! Men jeg kan sige at jeg har haft noget pille arbejde da jeg ikke var tilfreds med resultatet, så opsprætteren er blevet min gode ven!

Men selvom jeg knokler på det, skal tingene alligevel hænge sammen herhjemme, så da jeg skulle ud og hænge vasketøj op i det dejlige solskinsvejr, kunne jeg jo liiige få pillet alle de "modne" pyntegræskar af. Jeg fik syv små planter af mine forældre tidligere på året - den ene døde dog efter at være blevet begravet af én af naboens katte, men jeg skal love for at de andre har haft travlt og dækket et stykke på 10 x 3 meter uden nogen problemer - faktisk har jeg kæmpet lidt med at holde dem fra nogle af mine andre planter, så de ikke blev fuldstændig dækket af pyntegræskar!

Nå men jeg måtte da lige tage nogle billeder, så I andre også kunne se resultatet af årets (dagens nærmere for der er flere små græskar og endnu flere blomster på endnu)høst af pyntegræskar:
Nu vil jeg sætte mig hen og arbejde videre på gaven, så den kan blive færdig og klar til en lille pige (og hendes mor) ;-)

2 kommentarer:

 1. Det er sørme da en høst, der vil noget. Du må ha' grønne fingre ;o)
  Glæder mig til at se gaven, når den er færdig (og ikke længere en hemmelighed)
  Mvh karen

  SvarSlet
 2. Ja undskyld jeg er lidt håbeløst bagefter, men jeg så din kommentar til ophænget først - og din meget flotte kommentar - tak endnu engang.
  Nej tror ikke jeg har så grønne fingre som jeg gerne ville have, det var nok mere held at de gerne ville gro godt hos os!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails