onsdag den 5. januar 2011

Året der gik

Sad jo som sagt i går og forsøgte at indhente de dage jeg ikke havde fulgt med på de forskellige blogs - jeg var 5 dage bagud..
På en af bloggene var der en som havde lagt billeder op, af hvad hun havde nået at sy gennem hele 2010 - og det syntes jeg var en fin måde at afslutte året på.

Jeg plejer altid at tage billeder af det jeg laver - især patchwork og ting til gaver. Og jeg sætter så både nummer og dato på, så det hele kommer løbende gennem årene. Egentlig havde jeg ikke set særlig meget på min foto "remse", men da jeg tænkte jeg også ville lave en fotoserie med hvad jeg har lavet i årets løb - så blev det alligevel til rimelig meget - jeg er i hvert tilfælle overrasket over mængden af billeder, selvom jeg dog stadigvæk ikke syntes jeg har fået syet/lavet alt det jeg gerne ville...
Godt der er et helt nyt år til fri afbenyttelse indenfor det kreative!

Men her er hvad jeg nåede af forskellige ting gennem 2010:
Der er dog et par ting som jeg ikke har fået med her i collagen, men det er ren og skær fordi at de simpelthen er taget i så dårligt lys, at jeg syntes de ser forfærdelig grimme ud. Og da de er givet i gave kan jeg ikke tage nogle nye her til..

4 kommentarer:

 1. Hold da op du har været kreativ sidste år. Har du nogen mål i dette nye år så ;o)
  Synes heldigvis jeg kan genkende nogle af de super dejlige ting du har fået lavet ;o)
  Go stil;o)

  SvarSlet
 2. Mange tak :)
  Nej egentlige mål har jeg vist ikke - det skulle da lige være den juleløber jeg begyndte på alt for sent, men har og så en masse UFOér som længe bare har ligget - måske de bliver lavet i år :-S Bliver sikkert "forhindret" med alle de andre nye spændende ting jeg lige finder på (as always)

  SvarSlet
 3. Sikke mange lækre projekter du har lavet - med den produktion, så vil jeg glæde mig helt vildt til at se, hvad de får lavet i 2011 :D
  Kh Karen

  SvarSlet
 4. Tusind tak Karen - ja jeg er også spændt på, at se hvad det her nye år bringer af kreative ting/ideer. Og ikke midst hvordan min billedcollage vil se ud næste år.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails