lørdag den 22. januar 2011

Lidt UFO arbejde..

Jeg var jo egentlig gået i gang med at lave de hersens Waldorf stjerner, men så gik jeg lidt i stå fordi jeg ikke havde mere limstift - og der også liiiiige var nogle andre ting som jeg bare måtte lave først. Nu har jeg så fået en ny limstift, og fået lavet lidt flere - mangler dog stadigvæk lidt flere inden jeg er tilfreds, men så fik jeg lige fundet en UFO (ufærdig opgave) frem af gemmerne..
Her er nogle af dem jeg indtil nu har fået lavet:

Min UFO er et strikketøj som jeg egentlig begyndte på i 2009, noget som jeg tænkte: "ej det kan jeg da sagtens finde ud af - to ret og to vrang det kan da ikke være så svært......"
Nej det er faktisk hellere ikke svært at strikke, men da jeg jo ikke lige er en haj indenfor strikning skal jeg faktisk hele tiden sidde og kigge ned, og se hvad jeg laver - hvilket jeg jo ikke syntes jeg skal gøre med min patchwork - men det passer jo faktisk hellere ikke, jeg syntes bare strikningen føles mere besværligt...
Nå men mønstret er fra et Hendes Verden blad fra 2008 - og er egentlig "bare" tre rør i ribstik som skal sættes sammen til en top...
Jeg har fået strikket den ene af de to vinger som skal ind over hinanden på kryds - den fik jeg faktisk færdig inden jeg lagde projektet på hylden for noget mere spændende ala "ej det her må jeg da lige lave med det samme!!".
Min mor manglede så et projekt at sidde med når de kører afsted på bustur, så hun sagde hun gerne ville strikke selve kroppen - i mønstret kaldet "Bullen". Så jeg tænkte nå men så går der jo ikke længe inden den strik er færdig....
Men som mor så datter - hun er så ligesom mig gået fuldstændig død i det - der har været så mange andre ting vi hellere ville lave, men igår trak jeg strikketøjet frem, og mangler kun 22,5 cm i at vingen er færdig - gad vide hvor mange år det tager??
Egentlig kunne jeg jo godt have haft brugt den her i kulden, for det garn jeg har valgt er dejlig varmt, men måske den er færdig til sommer hvem ved.....

5 kommentarer:

 1. Hej
  Jeg har desværre ikke haft held af at finde en mail til sig så jeg skriver en kommentar i stedet.
  Jeg er begyndt at følge din blog. og da jeg nogen gange følger den på farten via mobilen kunne jeg godt ønske du ville ændre indstillingerne for RSS feed. på nuværende tidspunkt kan jeg kun læse dine første 10 linjer af dine indlæg og efterfølgende skal jeg ind og hente hele siden til telefonen for at kunne læse resten... det er lidt tung datatrafik med alle de billeder.
  Knus en Mobil-følge-svend

  SvarSlet
 2. Hej Sus - hvor er jeg glad for du gør mig opmærksom på sådan en ting - det værst er bare jeg faktisk ikke aner hvordan man gør!! Jeg har googlet det, og har indsat en boks øverst på bloggen - men jeg har ingen anelse om det overhovedet var det jeg skulle ændre for at hjælpe dig...
  Hvis det ikke er rigtigt, og hvis nogen af jer andre ved hvordan man gør - vil I så ikke være søde at sende en mail til:
  roedesonja@hotmail.com

  SvarSlet
 3. jeg har anmodet om vendskab på msn så vil jeg hjælpe dig der... det er ikke så svært.

  SvarSlet
 4. Blev opmærksom på din blog via Karens. Jeg er helt vild med de foldede stjerner (ikke Waldorf), der er som et af billederne på henvisningen til dig. Jeg har nu hoppet rundt inde i din blog rigtig længe uden at finde mere om dem. Mon du kan fortælle, hvad de hedder og hvor man kan finde mere om dem? :-) Så vil jeg blive rigtig glad.
  Lone

  SvarSlet
 5. Hej Lone - jeg tror faktisk du har ret, har vist ikke blogget om dem, selvom jeg syntes jeg havde... For jeg kan heller ikke finde dem..
  Det må jeg da lige lave om på...

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails