tirsdag den 25. januar 2011

Lidt pinligt...

Lone har været så sød at sende mig en kommentar omkring et af de billeder jeg havde sendt til Karen, da jeg skulle være perleblogger..
Jeg syntes faktisk jeg havde skrevet et indlæg om det billed som Lone henviser til, men både hun og jeg har søgt gennem hele min blog og kan intet finde, så derfor kommer der lige et hurtigt et her:
Alle disse "stjerner" er lavet af tebrevsposer som jeg har siddet og foldet, og limet sammen. 
For nogle år tilbage var det populært at folde tebrevsposer, og den gang solgte Panduro Hobby nogle små hæfter med tegninger og hollands forklaring på hvordan man foldede. Den gang købt jeg kun et hæfte, da jeg ikke vidste om det var noget for mig. Det har jeg siden fortrudt for jeg har ikke set dem andre steder, og det eneste jeg kan fremfinde via google på dansk er: 
Faktisk har jeg en hel støvle-skotøjsæske stående med en hel masse tebrevsposer, som jeg ikke har fået foldet endnu, men det dufter fantastisk når man åbner - det gør det også når man sidder og folder, så det er en hel fornøjelse at sidde og nørkle med.

Jeg ved også at biblioteket har nogle man kan låne, men det er længe siden jeg sidst ledte efter dem, så jeg kan ikke husker hvordan udvalget var/er.

4 kommentarer:

 1. Ikke spor pinligt. ;-)
  Tusinde tak for forklaringen. Jeg havde aldrig gættet på, at det var tebreve. Jeg vil straks gå i gang med at samle for oh ve o skræk, det ser ud som om, papirtebrevene efterhånden er blevet skiftet ud med de "cellofanagtige" breve og jeg ser færre og færre rigtige af papir, nu jeg tænker over det. Så må jeg en tur forbi biblioteket, når jeg har fået samlet en stak. :-) Taaak!
  Lone

  SvarSlet
 2. Hmm ja jeg ved at de fleste af Nettos tebrevspakker er med papir - jeg har faktisk et par gange bare købt en pakke te kun fordi selve kassen så pæn ud, og jeg dermed regnede med at tebrevsposerne også var det.
  Som man også kan se på mit billed, er der flere som er lavet af det samme tebrevspapir - det er sjovt at se når de får hver sit udtryk fordi de er foldet efter hver sin forklaring..
  God fornøjelse :-)

  SvarSlet
 3. Jeg har haft lånt "Den store bog om tebrevsfoldning" af Karen Margrethe Hanssen på biblioteket, og den synes jeg egentlig var meget god. Der er jo ikke den store efterspørgsel, så man kan have dem hjemlånt i laaaang tid :D

  SvarSlet
 4. Ja nogen gange kan man være heldig at det måske ikke lige er oppe i tiden, så man dermed får tingene lidt for sig selv :-)
  Har ikke selv lånt nogen af de to bøger jeg omtaler, men måske man skulle tage et smut forbi biblioteket her en af de nærmeste dage..

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails