fredag den 1. april 2011

Billedespam fra online scrapkursus del 2

Jeg har fået det lidt bedre - men skal også de næste 10 dage tage pencillin tre gange om dagen, da det viste sig hos vagtlægen at jeg havde halsbetændelse.
Og nu hvor hovedet er ved at komme lidt med igen så kom jeg i tanke om, at jeg da slet ikke havde blogget eller indlagt mine seneste sider til min bog i det online scrapkursus jeg deltager i...
Så jeg måtte hellere komme i gang - har nu fået lagt billederne ind i galleriet hos Scrapsisters så nu mangler jeg bare at spamme jer med billeder endnu engang - og jeg må hellere indrømme at der også kommer en del 3 på et senere tidspunkt da jeg er oppe på 11 ting som gør mig glad i hverdagen..
Men her får I altså lige de næste 5 sider med lidt forklaringer og sådan:

Den femte ting som gør mig glad i hverdagen er, at gå og se på de ting som jeg har arvet fra mine bedsteforældre - ting jeg ikke selv har valgt da jeg var så lille da de døde, men ting som hver gang jeg ser på dem gør at jeg stadigvæk kan huske små ting jeg har gjort sammen med dem som jeg måske ikke ville have husket uden.
Begge sider er nogen jeg selv har tilføjet, og er henholdsvis side 9 og 10 i bogen. Tagen hvor billederne sidder på er fra kit - det samme er de to små udstansede cirkler under sommerfuglen, den sorte snor i tagen, klemmen og tekstboksen som sidder i klemmen.
Sommerfuglen er lavet med en punch som jeg lånte da jeg var sammen med krea-tøserne. Den ovale med buerne hvorpå fem-tallet og klemmen sidder er lavet med min Big Shot maskine.
Tagen er ikke sat fast øverst ved snoren for der har jeg bukket den udad så den kommer ud fra siden.

Den sjette ting er alle mine sommerfugle - hvis det skulle være gået forbi nogens næse, så er jeg altså VILD med sommerfugle - så jeg samler og har alverdens slags. Men fordi jeg har så mange måtte jeg udvælge nogle enkelte til bogen, da jeg syntes det ville blive for meget hvis begge sidder var totalt gemt i billeder af sommerfugle.
Jeg kunne ikke rigtig få farverne på siderne til at gå op i en højere enhed så derfor er side 10 og side 11 to stykker papir som er limet sammen. Det gør dem lidt tykkere end alle de andre sider, men ikke noget man sådan bemærker - men altså den eneste løsning jeg kunne finde på.
Side 11 er fra kit mens side 12 er en som jeg har tilføjet.
"Flag"-papirstrimmelen, de to halve hvide udstansnings cirkler, det lyserrøde papir som de to store sommerfugle er lavet af, den lille kork sommerfugl og de to bling på den er fra kit.
Ligesom under min tredje ting valgte jeg at den strimmel fra en gammel bog = "flag"-papirstrimmelen skulle vende på hovedet fordi øjene ikke skulle begynde, at læse teksten men skabe en anden effekt på siden. De to store lyserrøde sommerfugle er igen fra den punch jeg lånte.
Jeg har længe gået som katten om den varme grød med hensyn til de hvide udstansnings cirkler som fulgte med i kittet - jeg ved ikke hvad der var med dem, men jeg syntes bare slet ikke de passede ind i min stil. Jeg har dog hver gang jeg er begyndt på en ny side forsøgt at lægge dem ind i layoutet, men hver gang er de blevet fjernet igen. Men endelig har jeg fået dem med, og hvis jeg selv skal sige det så er jeg sluppet rimelig godt fra det alligevel. Jeg valgte at halvvere en cirkel og lade billederne både være nedenunder og ovenover cirklerne.
Den syvende ting er at vi er ved at lave et værelse på vores første sal - hvilket vi har glædet os utrolig meget til for det har virkelig taget sin tid når ingen af os har nogen af fætter Højbens gener - eller også har vi bare jinxed vores held hver gang.. hvem ved.. Måske vi bare skulle se at få købt det pengetræ til haven - det ville hjælpe gevaldigt..
Nå men det eneste der er fra kit er kork-flagstrimlen som egentlig var til vores forsidebaggrund, men jeg valgte jo at bruge en anden - og derved kunne jeg klippe i den som jeg ville.
Begge siderne er nogen jeg har tilføjet. Syv-tallet har jeg klippet i frihånd og sat fast med 2mm tape. De små blomster er fra den ene af de små punches jeg købte i Tiger, og de er også sat fast med 2mm tape så de kommer ud fra siden.

Den ottende ting var rimelig svær at komme udenom - ja faktisk helt umulig for jeg kan jo rigtig godt lide at lave patchwork. Og det er en af de ting som jeg sætter rigtig meget pris på i min hverdag. At jeg bare kan gå ind i mine stoffer og finde det jeg skal bruge og så ellers bare gå i gang hvis jeg har fundet på et eller andet jeg lige må lave.
Men ligesom med sommerfuglene så har jeg rigtig mange patchwork ting, så også der har jeg måtte begrænse mit udvalg af billeder.
Begge sider er endnu engang nogen som jeg har tilføjet.
Med kittet fulgte en et tyndt stykke træ som var udstanset, Marolle valgte i hendes layout at halvvere den, og det tænkte jeg var en god ide - så det gjorde jeg også.
Derefter satte jeg mine billeder på, så man ikke kan se den nederste kant på træet. Side 16 har jeg haft et stykke tid, og syntes bare papiret er så flot at det sagtens kunne stå helt for sig selv - så dermed gjort.

Den niende og indtil videre sidste ting i denne billedspam - side 17 og 18 er endnu en ting om gemalen - for når man som jeg går rundt herhjemme, kan det nogen gange være svært at holde humøret oppe, og så er det utrolig dejligt når der helt ubegrundet ligger en seddel når man står op, eller iPhonen giver lyd fra sig og der kommer små kærlighedserklæringer i form af billeder eller andet sjov han har fundet på, at han lige ville sende mig.
Nu er det så blevet en sport for os begge, at finde sjove og anderledes måder at sende hinanden kærlighederklæringer på, at få hinanden til at grine. Og med de her sider håber jeg han forstå hvor meget det betyder for mig, at han lige har overskud til at finde på noget sjovt at sende mig mens han har travlt med sit arbejde..
Begge sider er mine egne. Det store hjerte er klippet i hånden. De små er også fra de små punches jeg købte i Tiger - det samme er den røde hjerte-tape som laver en overgang mellem siderne sammen med hjerterne som er sat fast med 2mm tape så de kommer ud fra siden. Desuden er tapen blevet brugt som linje til at skrive på.

Det var som sagt del 2 af  mit resultat af det online scrapkursus - jeg ved ikke lige hvornår resten kommer, men før eller siden kommer ånden over mig, og så bliver der gået til den..

2 kommentarer:

  1. Nøj du har godt nok været kreativ ;o) Det er super flot ;o)Dejlige friske farver du har brugt.

    SvarSlet
  2. Mange tak - ja jeg kom jo lige til at købe noget mere papir den dag vi skulle have mødtes, og det skulle da også lige bruges..

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails