tirsdag den 26. april 2011

Jeg er nu heldig..

Måske jeg alligevel skulle have overvejet at blogge i påsken med alle de ting jeg gerne vil dele med jer, men jeg lover at det her bliver sidste indlæg fra mig i dag:

Min bror er simpelthen den bedste i verden - for et par uger siden fik jeg en sms med et billed og teksten: "fandt lige lidt papir og noget til dig i USA" - jeg var så nysgerrig at jeg måtte oploade billedet på computeren så jeg rigtig kunne se hvad det var han havde fundet til mig..


Forklaringen var at han havde set det ligge til udsalg, og da der var tre forskellige slags mapper med papir/pap tænkte han at så blev han jo nød til at købe en af hver, og så var der også lige et sæt med fire forskellige slags bogstaver/ord som han da også lige måtte købe..

Paper padén består af udstansede lykkeønskninger, cupcakes, tags af alverdens slags, bogstaver og tal. Og efter det kommer der matchende papir hvor der er to af hver slags, også med temaet fødselsdag, fest, kager, blomster, mønstre og striber.

Cardstockén består af 64 stykker papir hvor der også er to af hver slags som også matcher hinanden - der er skoletema til udklip, ugler med velour skyer, prikker og striber, æbler, tekster med skoleting, sole, tal og bogstaver, cirkler og stjerner.

AC Patterned Paper travel består af 60 stykker papir også med to af hver slags, og temaet er travel så der er forskellige slags fly, kufferter, pile, forskellige slags skilte, striber, cirkler, mønstre, zig zag og "oversigts kort over s-togs stationer" ligner papiret.

Så nu har jeg til mange timers scrapbooking - ihh det er så dejligt, og især fordi jeg ikke har set noget ligende her i de danske scrapbookbutikker..

♥ Tusind mange tak brormand, for alt det flotte papir og chip boards med bogstaver ♥

1 kommentar:

  1. Ihh ja du er da helig og må have verdens bedste betingsomme brormand i verden ;o)Nu smiler solen ned til dig og giver dig en masse at lave i kreativ hehe. Glæder mig til at se hvad du får ud af alle de lækre ting du har vundet dig til og fået ;o) Held og lykke.
    Knus

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails