fredag den 8. juni 2012

Der var jo også lige en barnedåb..

Som jeg skrev igår, så var vi jo også til barnedåb - ønsket fra forældrene var, at få et ophæng ala storesøsters her.
Og jeg havde også været ude og tage en masse billeder af lillebror - og når jeg nu var i gang måtte jeg da også knipse nogle af storesøster. Jeg elsker at tage billeder af babyer/børn for de er så uforudsigelige, så det gælder bare om at tage en masse billeder og så bagefter tjekke om de kunne bruges. Tror jeg på de to dage fik taget i alt 1300 billeder (det var både af lillebror, storesøster + mor og far til deres bryllups invitationer).
Stoffet købte jeg sammen med stoffet til forældrenes tæppe og efter vask blev det skåret i de rette størrelser - deromkring redigerede jeg også billederne jeg skulle bruge, så egentlig var det bare at sætte den printer til som Gemalen havde taget med hjem - en printer som virkede og bare lige skulle installeres!!!
Vi skulle til barnedåb og bryllup en lørdag, og mandagen inden ville jeg gå i gang men den s**** f****** printer virkede ikke, så der stod jeg - alle vi kender som engang havde en almindelig blækprinter har skiftet dem ud med laserprintere, og min veninde som jeg lånte printer af sidste gang - har lige nu hele hendes hjem pakket ned i flyttekasser UDEN påskrift af hvad der er i hvilken kasse (for det var jo ikke nødvendigt!!!).
Jeg anede ikke hvad jeg skulle gøre, men heldigvis har jeg en masse mapper med mønstre af alverdens slags. Og det var jo bare at starte fra en ende af, og se om jeg kunne finde på et eller andet så vi kunne have en gave med.
Mit valg faldt på en slange aka Slangen Egon som jeg døbte den:
(Til bruden som jeg ved læser med herinde: ja jeg ved godt jeg på begge ting skrev uendeligt lange kort). Slangen Egon måtte ligesom have noget med sig, når nu det ikke var ophænget som jeg havde lovet..
Han er lavet af resterne fra stoffet som jeg har købt til ophænget - hans tunge er faktisk rester fra de fire hjerter på bryllups quilten. Lige bag de to knapper som han har fået som øjne, har jeg puttet en af de der rasledimser ind som man kan købe i Stof & Stil, så han er ikke en klapperslange med mindre den med tiden bevæger sig derned :)2 kommentarer:

 1. Du har da en ufattelig fantasi :-D Jeg ville være gået i sort - den slange er da noget af det sødeste og en suveræn gave. Flot
  Kh Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Endnu engang tak for dine søde ord Karen :) Ja min fantasi fejler ikke noget, jeg har tonsvis af ideer, mangler bare tiden til at lave det hele..

   Slet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails