søndag den 22. august 2010

DIY eller Tip - kald det hvad du vil

Vi skal til fødselsdag idag, men da pigerne faktisk havde fødselsdag i foråret og har fået "rigtige" gaver så får de kun en lille ting.
Jeg var i Søstrene Grenes for at finde et eller andet til billige penge. Jeg fandt babuska-kasseren som jeg tænkte ville være smart til at putte småting og nips i. Nu er det sådan at pigerne deler værelse, så deres navn skulle på, for ellers kan de jo ikke kende forskel!

Der er jo babuskaer i alle størrelser på kasserne, så jeg åbnede et skriveprogram, valgte at ville lave figurer og deri en tale bobbel, og skrev deres navn indeni, hvorefter jeg prøvede forskellige skrifttyper af indtil jeg var tilfreds. Da kasserne jo er i lilla nuancer, valgte jeg at lave selve boblen lilla og navnet hvidt.
Jeg har desværre ikke taget billeder undervejs - da jeg lavede det meget sent igår da vi kom hjem efter, at have hjulpet med at flytte for nogle venner, men da det skulle sættes fast med decupagelim, og lakeres med det også for at holde, måtte jeg jo lave det så det kunne tørre natten over.
Resultatet endte sådan her:

Så på den måde kan pigerne nu kende forskel på deres kasser med nips og andet småt.

3 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails