mandag den 7. marts 2011

Billedspam fra online scrapkursus:

Ja som titlen siger så bliver det her indlæg fyldt med billeder - jeg håber bare kvaliteten er god nok så man kan se detaljerne..
De to første sider i min lille bog er min taknemmelighed over, hver dag at vågne op ved siden af ham jeg elsker.
Begge sider er fra kit - det samme er "flag"-banneret (under tal, cirkel og små hjerter) cirklen og tekstfeltet. Hjerterne på venstre side har jeg tegnet i frihånd og klippet ud, derefter er de sat på med 2mm tyk tape så de kommer ud fra billedet. De små hjerter på højre side er fra den punch jeg købte i Tiger. Tallet er lavet via den største af de bogstavslinealer jeg købte for noget tid siden. Jeg har limet samme papir som side 1 på tallet - det ekstra papir kom da jeg tilskar side 1 for at det kunne passe på selve omslaget (bogen). Tallet er efterfølgende sat på tykt pap, og derved kommer det også ud fra baggrunden.
Det eneste som ligner lidt hvad online kurset viser på de to første sider er, hvordan det omkring tallet ser ud - jeg følger stadigvæk ikke kurset punkt for punkt, men har forsøgt at lave min egen udgave af Marolles oplæg. Og sådan forbliver det gennem hele min bog.
Den anden ting i min dagligdag som jeg er taknemmelig for, er vores to katte: Bassen og Lille prutten.
Begge sider er fra kit - ligesom cirklen under sommerfuglen, sommerfuglen, de to bling på den, den store cirkel og tag (mærkaten hvor der står "kattene" på) under cirklen.
Tallet er fra det aften kursus jeg var på sammen med en af krea-tøserne sidste år.
"Kattene" er skrevet med den mellemste størrelse af mine bogstavslinealer.

Tredje ting i min hverdag er lige nu, at foråret er på vej. Hvert år har det rigtig stor betydning for mig, at se hvordan alt gror frem på ny, at træerne skifter fra deres triste grå/brune farver og får de smukkeste lysegrønne blade. Samt at forårsblomsterne gror frem af den brune muld, og spreder sine farver og dufte. For snart mange år siden nu, var jeg indlagt i en meget lang periode. Jeg havde det så dårligt at jeg ikke rigtig var til stede, og da det endelig begyndte at gå den rigtige vej - og jeg selv kunne bevæge mig udenfor sengen. Og endda fik lov til at komme helt udenfor, så var foråret på vej og bladene sprang ud en af de første dage, og man kunne dufte at foråret var på vej.
Side 3 er fra kit sammen med den store hvide cirkel, den sorte sommerfugl og udklippet fra en gammel bog.
Side 4 er fra en serie som jeg er helt vild med, og jeg syntes at den her med fuglene, blade og blomster passede godt til mine billeder og teksten: "Forår i luften".
Udklippet fra den gamle bog har jeg valgt, at sætte på hovedet for det er ikke meningen at man skal sidde og læse hvad der står, men at det skal give en effekt på siden.
Den grønne cirkel under tallet er en jeg selv har lavet, men er også fra det aften kursus sidste år.
Tre-tallet er lavet via den største bogstavslineal på en sort side fra kit og efterfølgende har jeg givet det Diamond Glaze  så det får en skinnende og ophøjet overflade. Under den grønne cirkel har jeg sat 2mm tyk tape så cirklen kommer ud fra billedet.
Sommerfuglen var egentlig papfarvet - grå, men for ligesom at have en sammenhæng mellem overskrift og tallet så farvede jeg den sort. Så matcher siderne også mere hinanden.

Den fjerde, og indtil videre de sidste to sider lige nu, som jeg sætter pris på i min hverdag er, mine symaskiner - min overlocker og min almindelige symaskine som jeg har fået af min mor efter hun købte en ny (en dejlig "aftale" syntes jeg). De står fremme hele tiden på mit sybord - er overdækket så de ikke samler unødig støv, men de står så jeg bare kan sætte mig ved dem, og gå i gang med at sy hvis jeg har lyst.
Begge sider er mine egne stadigvæk fra den serie jeg er vild med.
Sommerfugl, bling og kork cirkel er fra kit.
Firetallet har jeg lavet i frihånd, og det er også blev sat på tykt pap og fået en omgang "Diamond Glaze".
Papiret hvor der står "Mine symaskiner" er også en rest fra det aften kursus.
"Blomsten" som sommerfuglen sidder på, er et ark fra kit som jeg med en formlineal har tegnet tre aflange cirkler af fra og derefter sammensat til en slags "blomst" - det nederste "blad" er sat fast på baggrunden med 2mm tyk tape så hele "blomsten" kommer ud fra baggrunden.

Og så lige lidt Weeeee - jeg købte i fredags Big shoten som jeg tidligere har omtalt - og jeg glæder mig så meget til at komme i gang med at bruge den ☺

4 kommentarer:

 1. wauw!!! hvor er det bare super flot! du har formået at få din helt egen stil frem, virkelig lækkert :)

  SvarSlet
 2. Mange tak - selvom jeg syntes jeg vidste nogle ting om scrapbooking, så har jeg lært rigtig mange ting ved det her kursus - både af dig men også ved selv at bevæge mig dybere ind i scrapbookingens verden!

  SvarSlet
 3. det jeg rigtig glad for at høre :)
  har du været inde på scrapsisters.dk ? og forum og galleri ? Der er rigtig meget info og viden derinde og det er tilladt at spørge om alt ;)
  hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til mig :)

  SvarSlet
 4. Ja jeg har været inde og snuse lidt - har lagt nogle af mine billeder ind på galleriet, og så er jeg blevet fanget af deres tråd om digi scrap - det ser rigtig spændende ud, men skal lige have gjort dit kursus færdigt først :-)
  Tak fordi jeg må henvende mig til dig hvis der er noget..

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails