torsdag den 24. november 2011

Fødselsdagsløber..

Så blev jeg færdig - det tog mig kun tre dage at sy den, men 2 år og 81 dage at komme i gang med den.
Jeg så den nemlig på en patchwork messe for 2 år og 89 dage siden, hvor jeg også købte stoffet men jeg har bare haft det liggende.
Jeg har hentet inspiration udfra en stregtegning jeg lavede dengang af en løber der hang hos en af standene. For jeg fik selvfølgelig ikke skrevet butikkens navn ned, så jeg kunne kontakte dem og købe mønstret når det nu var så længe siden jeg så den...
Deres havde 8 sektioner, men på det mønster jeg har lavet ville det ende med en løber som blev 1,20 meter - og det var altså for langt syntes jeg. Så derfor har min kun seks, og med de to kantninger så ender den med at være 21 cm bred og 93 cm lang. Hvilket vil sige at den er meget smal, men det passer mig faktisk godt for så kan den stadigvæk ligge midt på bordet uden at få for meget snask på sig! (håber jeg)

Jeg har brugt to forskellige slags hvide og to forskellige slags røde - de hvide kan man næsten ikke se forskel på men den ene har skæve hvide hjerter på og den anden stjerner i forskellige små størrelser.
Jeg har valgt at quilte rundt om hjerterne, og den smalle inderste kantning. En af krea-tøserne foreslog at jeg broderede "tillykke" på den, og det valgte jeg så at gøre på højkant når nu hjerterne og flagene vender op og ned, så syntes jeg også der skulle være noget på den anden led.
Som altid når jeg laver noget har jeg et lag pladevat imellem forsiden og bagsiden. Det hele er syet på maskine, så nogle steder er det lidt skævt, men det har også sin charme syntes jeg.
Her er så resultatet, og jeg er rigtig glad for det:
 (det hvide stof er ikke så gult som på øverste billed - den rigtige farve er den på billedet herunder.)

2 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails